«Καρφιά» Μαλέλη για Γεννηματά: Διαφωνώ με τη γραμμή, δεξιά δεν θα ψηφίσω

«Εδώ και δύο μήνες δεν λάμβανα μέρος στην επικοινωνιακή ομάδα»
Στο παρασκήνιο της ρήξης με τη Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε ο πρώην γραμματέας Επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, μιλώντας στον ρ/σ «News 24/7», αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων ότι «είπα εδώ και δύο μήνες στη Φώφη Γεννηματά ότι δεν συμφωνώ με τη γραμμή».

Όπως τόνισε ο κ. Μαλέλης, τους τελευταίους δύο δεν λάμβανε μέρος στην επικοινωνιακή ομάδα του ΚΙΝΑΛ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι παραμένει μέλος της κεντρικής επιτροπής.

«Εγώ δεξιά δε θα ψηφίσω. Ήμουν αντίθετος με την ψήφο ανοχής», συνέχισε και αναρωτήθηκε πότε λειτούργησαν συλλογικά όργανα που αποφάσισαν ψήφο ανοχής και ποιος αποφάσισε το σύνθημα «η λογική επιστρέφει».

«Εγώ το σύνθημα το είδα στον αέρα, όπως όλοι», πρόσθεσε και αποκάλυψε ότι ο ίδιος ζήτησε τη συνάντηση με την κ. Γεννηματά.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι με την ανοχή στη ΝΔ δεν θα επέστρεφε ούτε μία ψήφος από τον ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για ηγεμονία του ΣΥΡΙΖΑ στην προοδευτική παράταξη, ζήτησε από τη Χαριλάου Τρικούπη να γίνει πιο αριστερό κόμμα και τόνισε την ανάγκη μιας μεγάλης δημοκρατικής παράταξης με άξονα το Κίνημα Αλλαγής.

Τέλος, διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν πρόκειται να θέσει θέμα ηγεσίας.

(Με πληροφορίες από news247.gr)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook