Η Σοφία Βούλτεψη μεταμορφώθηκε σε… Ελένη Λουκά

Ο Θεός θα μας κάψει

Μπορεί επισήμως η Ν.Δ. να τοποθετήθηκε μετά τη συνάντηση Τσίπρα- Ιερώνυμου και να δήλωσε ότι η συμφωνία ήταν πάγια θέση του κόμματος, πριν όμως αλέκτωρ λαλήσαι τρις, πολλοί βουλευτές της Ν.Δ. βρέθηκαν εκτός γραμμής.

Πρώτος ο Μάκης Βορίδης  ο οποίος επέμεινε στη δημοσιοϋπαλληλική ιδιότητα των ιερωμένων και στις …παράνομες φάτνες. Χθες ήταν η σειρά της Σοφίας Βούλτεψη να το απογειώσει δηλώνοντας επί λέξει: «Όπως ο Χότζα κήρυξε τον πόλεμο στον Θεό και απέλυσε όλους τους παπάδες στα ελληνικά χωριά, υποχρεώνοντάς τους να τελέσουν την τελευταία λειτουργία και μετά να παραδώσουν τα κλειδιά στους κομισαρίους, έτσι και ο Τσίπρας, με την δήθεν συμφωνία με την Εκκλησία που παρουσίασε, επιχειρεί την ψυχική αποσύνδεση Κράτους και Εκκλησίας, υποβιβάζοντας αυτή την ιστορική και εθνική σχέση σε μια στενή οικονομική συναλλαγή».

Προέβλεψε δε ότι αυτή η κίνηση σηματοδοτεί την έναρξη απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που μάλλον ξέχασε ότι είναι  πάγια θέση πολλών συναδέλφων της στο κόμμα.

Δεν γνωρίζουμε πόσοι στη Ν.Δ. είναι σύμφωνοι με αυτή τη θέση, είναι βέβαιο  πάντως ότι η Ελένη Λουκά θα είναι υπερήφανη.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook