Η Ραχήλ Μακρή, το θαύμα, το τάμα και η σχέση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

«Και το εμμονικό σύνδρομο με την πολιτική»

«Η σχέση μου με τον σύζυγό μου κλονίστηκε γιατί είχα πάθει εμμονικό σύνδρομο με την πολιτική. Είχα ξεχάσει τα δικά μου παιδιά και πάλευα σαν τον Ρομπέν των Δασών για να σώσω τη χώρα» περιγράφει η Ραχήλ Μακρή σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και στη Σάσα Σταμάτη.

Η πρώην βουλευτής ξεκαθάριζει ότι πλέον δεν έχει καμία «σχέση με τη τη Ζωή Κωνσταντοπούλου» γιατί δεν έχουν πια «κοινή συνισταμένη πολιτική» και δηλώνει πως δεν μιλάνε.

Σε ερώτηση για το αν ο σύζυγός της φορά γραβάτες απαντά: «Φοράει γραβάτες, αλλά δεν του τις χάρισε ο Ζάεφ πουλώντας το τομάρι του και μάλιστα ούτε καν το τομάρι του. Εδώ μιλάμε για το τομάρι του ελληνικού λαού. Εχουν πουλήσει τα πάντα».

Η Ραχήλ Μακρή θεωρεί δεδομένο ότι ο «Πάνος Καμμένος θα εξαφανιστεί στις επόμενες εκλογές» και δηλώνει ότι ο πρωθυπουργός «θέλει να τον ξεφορτωθεί χωρίς να του δώσει στην κλωτσιά ο ίδιος».

Μεταξύ άλλων εκμυστηρεύεται γιατί έταξε το δεύτερο παιδί της στον Άγιο Εφραίμ, αλλά και το θαύμα που έζησε μικρή…

«Στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου είχα αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στην β επιπέδου την εξέταση, ότι υπήρχε ένα θέμα στο δεξί μέρος του εγκεφάλου του παιδιού, το οποίο ήταν απροσδιόριστο ιατρικά τι μπορεί να σημαίνει. Μου είχαν δώσει και την επιλογή ότι έπρεπε να ρίξω το παιδί. Ωστόσο, εγώ επέμενα, γιατί έχω βαθιά πίστη όπως γνωρίζεις στο Θεό και το τάξαμε στον Άγιο Εφραίμ με τον σύζυγο μου, που είναι και ο προστάτης άγιος του και είχα υποσχεθεί στον Άγιο ότι αν γεννηθεί γερό το παιδί μου θα του δώσω και το όνομα του.

Έχω ζήσει κι εγώ θαύμα στη ζωή μου. Όταν ήμουν κι εγώ μικρή, μου εμφανίστηκε η Αγία Παρασκευή και μου θεράπευσε το χέρι γιατί είχα ένα θέμα με το χέρι μου. Είχα ένα πρόβλημα που είχε ξεκινήσει να μου δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στο χέρι μου και δεν μπορούσε να θεραπευτεί. Με έταζε η θεία μου η συγχωρεμένη και ήμασταν σε εκκλησίες. Στον εορτασμό της Αγίας Παρασκευής, μου βγήκε η Αγία Παρασκευή σε ηλικία 5 ετών και μου ζήτησε να της δώσω το χέρι και έτσι με θεράπευσε».

(Πηγή: Παραπολιτικά, Ooh La la)

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook