Η πικρία Βουλγαράκη που δεν είναι υποψήφιος με τη ΝΔ: Ζήτησα να είμαι, αλλά…

«Αισθάνομαι και αδικημένος και προσβεβλημένος»
Όπως φάνηκε από τις λίστες που έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία, ο Γιώργος Βουλγαράκης δεν είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα ριχτούν στη μάχη του σταυρού στις προσεχείς εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Όπως επίσης φάνηκε από ανάρτησή του στο Facebook, η εξέλιξη αυτή δεν του ήταν καθόλου ευχάριστη, καθώς όπως ξεκάθαρα δήλωσε, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος, ωστόσο δεν πήρε ποτέ απάντηση.

Στη μακροσκελή του ανάρτηση ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Καραμανλή παρουσίασε την οπτική του, φανερώνοντας τη δυσαρέσκεια και την πικρία του για το κόμμα του «που έπρεπε να με αποκαταστήσει, όπως πολύ σωστά έκανε, με άλλα στελέχη που βίωσαν επίσης την ίδια αδικία».

«Δεν είμαι σε θέση να αξιολογήσω τα κριτήρια που επιλέχτηκαν άλλες υποψηφιότητες, που κάποιες από αυτές ,όπως σωστά λέτε, δεν έχουν καμία ιδεολογική η πολιτική σχέση με τη Νέα Δημοκρατία. Συμφωνώ, όμως, ότι οι συγκεκριμένοι που αναφέρεστε (δεν γράφω ονόματα για ευνόητους λόγους) “θα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια” στην πρώτη δυσκολία», είπε ακόμα ο Γιώργος Βουλγαράκης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook