Η μεταγραφή Τατσόπουλου στη ΝΔ φαινόταν από όταν «ξέπλενε» το… τσεκουράκι του Βορίδη

Το 'βλεπες να 'ρχεται
Ο Πέτρος Τατσόπουλος ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας. Μία εξέλιξη που σίγουρα δεν εξέπληξε και πολλούς, εάν παρατηρήσει κανείς την πορεία του πρώην βουλευτή τα τελευταία χρόνια και τις «γέφυρες» που έριχνε συχνά πυκνά στη συντηρητική παράταξη.

Μία τέτοια «γέφυρα» είχε έρθει και σε ανύποπτο χρόνο το 2016, όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος στον απόηχο της δήλωσής του ότι έχει πάει «με τη μισή Αθήνα» βγήκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και αναφέρθηκε στο θέμα.

Πέρα όμως από το προκείμενο, αναφέρθηκε και σε άλλους «στιγματισμούς»… κατά τι πιο ιδεολογικά χρωματισμένους. Για την ακρίβεια ακροδεξιά χρωματισμένους.

«Ο άλλος είχε φτιάξει ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι πριν 30 χρόνια και τον σέρνουν με το τσεκούρι. Τον άλλον σε μία ώρα χαλάρωσης η γυναίκα του τον είπε μπουμπούκο, τον σέρνουν μπουμπούκο» είχε πει ο πρώην βουλευτής, μάλλον θεωρώντας ότι μία αμφιλεγόμενη αλλά σίγουρα χιουμοριστική δήλωσή του για τις επιδόσεις του στο σεξ, όπως και ένα παρατσούκλι μεταξύ συζύγων μπορεί ευκόλως να εξισωθεί με τον ακροδεξιό «ακτιβισμό» φασιστικής οργάνωσης στην οποία συμμετείχε επί χρόνια ο επίσης, Νεοδημοκράτης, Μάκης Βορίδης.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook