«Γαλάζιος» εμφύλιος: ΝΔ κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» για «συριζοποίηση»

Δούρειος Ίππος του ΣΥΡΙΖΑ
Ο «εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία καλά κρατεί, με τα αλληλομαχαιρώματα των τάσεων να μην μένουν κρυφά, αλλά να γίνονται μέχρι και πρωτοσέλιδα.

Τελευταίο επεισόδιο σε αυτή τη μάχη επικράτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη ενόψει των εκλογών, η εφημερίδα «Δημοκρατία» κυκλοφορεί σήμερα με πρωτοσέλιδο κριτικής στον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας μετά από αυτό δεν άργησε πολύ και ήρθε με σφοδρότητα, σε σημείο να κατηγορεί την εφημερίδα για «Δούρειο Ίππο» του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η εφημερίδα “Δημοκρατία”, με το σημερινό της πρωτοσέλιδο, απέδειξε πια περίτρανα ότι λειτουργεί συνειδητά ως “Δούρειος Ίππος” του ΣΥΡΙΖΑ στήνοντας προβοκάτσιες και fake news σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας» γράφει αρχικά η ανακοίνωση.

Συνεχίζοντας, αναφέρει: Υλοποιώντας εντολές του βασικού χρηματοδότη της, τον οποίον ο ΣΥΡΙΖΑ ευνοεί σκανδαλωδώς στις συμβάσεις του ΟΠΑΠ, διαστρέβλωσε πλήρως τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ περί δήθεν κοψίματος του δώρου των Χριστουγέννων, αναπαράγοντας την πιο ξεδιάντροπη κυβερνητική προπαγάνδα. Όση σπέκουλα κι αν κάνουν τα υπόγεια του Μαξίμου, κανένα δώρο δεν πρόκειται να κοπεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ.

Όσο για τη “Δημοκρατία”, ας γνωρίζουν πλέον οι αναγνώστες της ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από την “Αυγή” και τα συριζοτρόλ ως προς τις σκοπιμότητες που εξυπηρετεί.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook