«Φαρμάκι» Παππά για ΝΔ: Νομίζουν ότι οι εκλογές είναι σαν τις εσωκομματικές τους (video)

Η ατάκα του Νίκου Παππά για τα περί νοθείας του Αυγενάκη
Με ένα «φαρμακερό» σχόλιο αναφέρθηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Νίκος Παππάς στις «ανησυχίες» του γραμματέα ΠΕ της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη για πιθανή νοθεία στις κάλπες της 26ης Μαΐου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παππάς ανάρτησε στο Twitter απόσπασμα από τη χθεσινή του ομιλία στο Άνω Καλαμάκι, όπου έκανε λόγο για πανικό της ΝΔ «από τις γεμάτες πλατείες του Τσίπρα», λόγω του οποίου «μέχρι και σενάρια περί δήθεν επιχειρούμενης νοθείας στις εκλογές -από εμάς- στήνουν».

Μάλιστα, ο κ. Παππάς άφησε και ένα «καρφί» για τη στάση που κρατούσαν παλαιότερα στελέχη της ΝΔ στις εσωκομματικές τους εκλογές: «Νομίζουν ότι οι εθνικές εκλογές είναι σαν τις εσωκομματικές της ΝΔ όπου ο ένας υποψήφιος καταγγέλλει τον άλλο για νοθεία».

Υπενθυμίζεται, άλλωστε, ότι η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας το 2015 στο Mega, είχε πει ότι το 2009, όταν εκείνη ήταν υποψήφια κόντρα στον Αντώνη Σαμαρά, το σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας «έπεσε» για 4-5 ώρες και εκεί «έγιναν σημεία και τέρατα», υπονοώντας ότι έγινε νοθεία.

Η σχετική ανάρτηση:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook