Με Ρίτσο απαντά ο Παπαχριστόπουλος για τη συνάντηση με Τσίπρα

Τα είχε πει κι ο Ζουράρις αυτά

Στη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα, που υποτίθεται πως ήταν κρυφή, αναφέρθηκε ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος, υπογραμμίζοντας πως τρέφει μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο του πρωθυπουργού και χρησιμοποιώντας ποίηση του Γιάννη Ρίτσου για να απαντήσει στους επικριτές του.

«Είχε κόσμο, τον είδα, έχουμε μια καλή σχέση. Ήταν μια ευκαιρία να τον δω, λειτουργεί πολύ θετικά για την χώρα. Δεν το έχω κρύψει, τρέφω πολύ μεγάλη εκτίμηση στον πρωθυπουργό», ανέφερε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον «Θέμα 104,6».

«Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση», ξεκαθάρισε στη συνέχεια, επαναλαμβάνοντας ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και θα παραδώσει μετά το τέλος της διαδικασίας την έδρα του. Στις αιχμές περί εξαγοράς, απάντησε, «σε τούτα εδώ τα μαρμάρα, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Απαντώντας στα σενάρια που τον θέλουν να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, ανέφερε ότι, «τα σενάρια συνωμοσιολογίας ότι πήγα (σσ: στη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα), να συμφωνήσω να πάω με το ΣΥΡΙΖΑ, δεν με αγγίζουν. Ποτέ δεν έχω μιλήσει με κανένα για το τι θα κάνω ή όχι. Το τι θα κάνω σαν απλός πολίτης, περιμένετε και θα το δείτε».

Υ.Γ. Τους συγκεκριμένους στίχους είχε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν και ένας άλλος βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Κώστας Ζουράρις. 


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook