Επίσκεψη Αλέξη Γεωργούλη στον Ανδρέα Παχατουρίδη
Οι πόρτες της συνεννόησης άνοιξαν. Ο Ανδρέας Παχατουρίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Αλέξη Γεωργούλη. Ο δήμαρχος Περιστερίου υποδέχθηκε στο γραφείο του τον υποψήφιο με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και μίλησαν για διάφορα θέματα που απασχολούν την κοινωνία και την αυτοδιοίκηση.

Ο κ. Γεωργούλης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πώς το Περιστέρι έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρον τα κοινοτικά προγράμματα και υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση εκλογής του, θα διεκδικήσει πόρους για την τοπική αυτοδιοίκηση, ώστε οι ΟΤΑ να μπορούν να ανταποκρίνονται στην αναπτυξιακό τους ρόλο.

Από την πλευρά του, ο κ. Παχατουρίδης ανέλυσε στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον τρόπο με τον οποίο διεκδικούνται τα κοινοτικά προγράμματα και εκτελούνται με απόλυτη διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.

Παράλληλα, τόνισε στον κ. Γεωργούλη πως είναι απαραίτητο κάθε Ευρωβουλευτής να γνωρίζει πως εκπροσωπεί στις Βρυξέλλες τη χώρα μας πρωτίστως και μετά το κόμμα του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα πρώτα του βήματα στην πολιτική.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook