Επιμένουν στα περί γελοιοτήτων για τη Novartis από το περιβάλλον Σαμαρά

«Διευκολύνουν τον κ. Σαμαρά να τους πάει ως το τέλος»

Σε εξίσου κατηγορηματική διάψευση των όσων ήρθαν χθες στο φως σχετικά με τη σχέση του Αντώνη Σαμαρά με τη Novartis, όσο η χθεσινή, προχωρούν και σήμερα οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. 

«H γελοιοποίηση της συμμορίας συνεχίζεται. Αφού δεν βρήκαν τίποτε άλλο, επικαλούνται “νέα στοιχεία” τα οποία, όμως, διαψεύδουν τα προηγούμενα: Πρώτον, παρουσιάζουν δύο επιστολές της Novartis, όπου παρακαλείται ο κ. Σαμαράς να τους δεχθεί στο Νταβός, ώστε να τους δοθεί η ευκαιρία να τον γνωρίσουν! Αλλά, ο τέως πρωθυπουργός ποτέ δεν πήγε στο Νταβός!

Και μάλιστα τον προσκαλούν για δεύτερη φορά το 2014, όταν κατά την ψευδομάρτυρα Κελέση τον έχουν ήδη δήθεν “εξαγοράσει” από το 2013! Αυτοδιαψεύδονται…» σχολιάζουν αρχικά οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού.

«Δεύτερον, παρουσιάζουν ως στοιχείο… “ενοχής”, σημείωμά του με τα τηλέφωνα του υπουργού Σταϊκούρα. Που όμως ήταν τελείως αναρμόδιος για τις πληρωμές στις φαρμακευτικές εταιρίες. Προφανώς πιστεύουν ότι απευθύνονται σε ηλιθίους…», σχολιάζεται από τις ίδιες πηγές, ενώ τονίζεται ότι «όσα λένε τώρα οι ψευδομάρτυρες ακυρώνουν όσα έχουν οι ίδιοι πει προηγουμένως!

Άθελά τους, αποκαλύπτουν μόνοι τους τη σκευωρία τους. Διευκολύνουν τον κ. Σαμαρά να τους πάει ως το τέλος. Και δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τη θέση τους στο δικαστήριο που τελικά θα τους δικάσει».

Δείτε Επίσης