Εκτός Ελληνικής Λύσης ο Κατσανέβας – «Δε θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο» λέει ο Βελόπουλος

Δεν πρόλαβε καν να ανακοινωθεί ο Κατσανέβας

Μπορεί να πόθησε όσο τίποτα μια επάνοδο στην πολιτική σκηνή ο ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Κατσανέβας, όμως από ότι φαίνεται, η λύση δεν ήταν η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του μορφώματος το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου, στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1,«όποιος ανακοινώνει ότι θα είναι υποψήφιος θέτει εαυτόν αυτομάτως εκτός κόμματος».

Παράλληλα υποστήριξε πως  «πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές του έχουν ζητήσει να είναι υποψήφιοι με την Ελληνική Λύση» αλλά τους έχει απορρίψει όλους, αφού δεν θέλει να φέρει το παλιό στο νέο, που είναι το κόμμα του. «Κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος, δεν θέλω το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο», είπε.

Σε αυτούς που κόβονται από τις λίστες, απέδωσε και τις φήμες ότι το κόμμα του φυλλορροεί και ότι φεύγουν στελέχη και όπως είπε τις ανακοινώσεις για τους υποψηφίου της Ελληνικής Λύσης, θα τις κάνει την Τετάρτη το βράδυ, μετά τα μεγάλα κόμματα. «Έχουμε 1.000 αιτήσεις, μετά το 4,2% στις ευρωεκλογές, λογικό είναι, αλλά εξ αυτών οι 400 θα κατέβουν, αναγκαστικά, δεν γίνεται να κατέβουν όλοι» , είπε ο κ. Βελόπουλος.

Διευκρίνισε πως «απαιτεί από όλους λευκό ποινικό μητρώο..

Συνεργασίες με ΑΝΕΛ και Νέα Δεξιά

Όταν ερωτήθηκε για ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Πάνο Καμμένο, ο κ. Βελόπουλος απάντησε πως «Δεν καλλιεργώ κάνναβη και δεν πάω σε μπαράκια να κάνω κοκτέιλ, το έκανα στα 19 μου. Δεν πίνω οινόπνευμα, το έχω κόψει εδώ και χρόνια».

Απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο συστράτευσης με άλλο κόμμα, καθώς όπως είπε πως «μόνοι μας πήραμε 4,2%, γιατί να συστρατευθώ, με ποιον;». Όσον αφορά τον Φαήλο Κρανιδιώτη, τόνισε πως ναι μεν «συζητήσαμε με τον Φαήλο, αλλά δεν συμφωνήσαμε».

Ο ίδιος τόνισε πως ακόμα και στην περίπτωση που η Νέα Δημοκρατία δεν είναι αυτοδύναμη, κάτι που ο ίδιος δεν προβλέπει, δε θα συνεργαζόταν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.


Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook