Εκτός από Συριζαίους, η εκδήλωση του Παπαδημούλη είχε και αρκετούς εξωκομματικούς

Παρουσίες με νόημα
Το θέμα της εκδήλωσης – ανασκόπησης του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, ήταν «Προοδευτική συμμαχία για δημοκρατική και κοινωνική Ευρώπη». Ως εκ τούτου, δεν έλειψαν και στελέχη που ανήκουν στον ευρύτερο προοδευτικό χώρο, παρότι δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγες μέρες μετά τις κοινοβουλευτικές μάχες της ψήφου εμπιστοσύνης και της Συμφωνίας των Πρεσπών, δύο από τους βουλευτές που διαφοροποιήθηκαν από τις κοινοβουλευτικές τους ομάδες (Ανεξάρτητοι Έλληνες και Ποτάμι) έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, στέλνοντας μήνυμα συνεργασίας.

Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Σπύρος Δανέλλης βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο ξενοδοχείο «Τιτάνια», όπου μαζί με τον Γιάννη Ραγκούση που επίσης παρευρέθηκε, έτυχαν θερμής υποδοχής από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφορικά με τον πρώτο, έχει δηλώσει εσχάτως ότι θα ήταν μεγάλη του τιμή να τον εντάξει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ο Σπύρος Δανέλλης φαίνεται ότι κάνει και αυτός με τη σειρά του βήματα προς το κυβερνών κόμμα. Το μέλλον θα δείξει.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook