Είπε το «ναι» στον προϋπολογισμό ο Σαρίδης της Ένωσης Κεντρώων
Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιάννης Σαρίδης, ψήφισε «ναι» στον προϋπολογισμό, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει.

Παίρνοντας τον λόγο κατά τη σημερινή συζήτηση του προϋπολογισμού, ο βουλευτής επικαλέστηκε τρεις λόγους για τους οποίους, όπως είπε, τον οδηγούν στην μη καταψήφιση του.

«Κύριοι της κυβέρνησης, υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό σας. Τρία πράγματα που άλλαξαν σε σχέση με τους προηγούμενους προϋπολογισμούς που έχω καταψηφίσει», είπε και εξήγησε:

«Πρώτον, μετά από χρόνια ο προϋπολογισμός γράφτηκε στην Ελλάδα από Έλληνες. Δεύτερον, όσο λίγα και αν δίνει -τα έχω χαρακτηρίσει ψίχουλα πολλές φορές- δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια. Τρίτον, ξεκινά να αποκαθιστά αδικίες και βάζει ένα τέλος στην κατρακύλα της οικονομίας. Σας καλώ να εξετάσετε την πρόταση νόμου που έχω καταθέσει μήπως μου δώσετε και ένα λόγο για να πιστέψω το άνοιγμά σας προς το κέντρο, το κέντρο που ονειρεύτηκα, το κέντρο που υπηρέτησα και υπηρετώ. Πάντα πρώτοι, πάντα πρωταγωνιστές. Η δημοκρατία μας η Ελλάδα μας, οι άνθρωποι και όχι οι αριθμοί. Με σεβασμό απέναντι στις θυσίες του ελληνικού λαού, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, να βρίσκομαι δίπλα. Πάντα δίπλα του ήμουν, εκεί ανήκω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook