«Όχι» Μητσοτάκη σε ενημέρωση από Καμμένο για την ένταση στο Αιγαίο

Μετά από το φιάσκο της μη συνάντησης, που τελικά έγινε συνάντηση, στο πλαίσιο της ενημέρωσης από τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι έτοιμος για μία ακόμα κίνηση πολιτικού πολιτισμού, με αφορμή ένα ακόμα εθνικό θέμα.

Δείτε επίσης: Χαμένοι στη μετάφραση στη ΝΔ – Θα πάει… αλλά με παράπονα ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

Όπως σχολίασαν πηγές της Νέας Δημοκρατίας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, «ο κ. Μητσοτάκης δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε καμία άτυπη ενημερωτική συνάντηση που αφορά την κατάσταση στο Αιγαίο».

Οι ίδιες πηγές υπενθύμιζαν πως η ΝΔ έχει ζητήσει να συγκληθεί άμεσα η Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής για την κατάσταση στο Αιγαίο παρουσία των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας, και κεκλεισμένων των θυρών.

Ούτε με Καμμένο συνάντηση

Τα «τσαλιμάκια» όμως του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζονται και επί προσωπικού, αφού «γαλάζιες» πηγές αναφέρουν πως σε σχέση με την τηλεφωνική συνομιλία Καμμένου-Κικίλια, στην οποία ο υπουργός Άμυνας ζήτησε να ενημερώσει τον πρόεδρο της ΝΔ στη Γερμανία καθώς και οι δύο θα παρευρεθούν την Παρασκευή στο Munich Security Conference, ο Κ. Μητσοτάκης δεν προτίθεται να έχει οποιαδήποτε συνάντηση με τον κ. Καμμένο.

Ο υπουργός Άμυνας, άλλωστε, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνει για οποιοδήποτε θέμα κρίνει αναγκαίο, τον αρμόδιο τομεάρχη της ΝΔ Βασ. Κικίλια, τονίζουν οι ίδιες πηγές.

Διαβάζονται ΤΩΡΑ