«Άστραψε και βρόντηξε» ο Ραγκούσης: Με τροπολογία – όνειδος καταργούν το ΑΣΕΠ

«Άνοιξαν την κερκόπορτα»
Στη «σέντρα» έβγαλε την κυβέρνηση ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Ραγκούσης, κάνοντας λόγο για «τροπολογία-όνειδος» με την οποία η κυβέρνηση ανοίγει την «κερκόπορτα» για «κατάργηση του ΑΣΕΠ».

Αναλυτικότερα, ο κ. Ραγκούσης ανάρτησε στο Facebook σχετική τροπολογία, την οποία συνυπογράφουν οι υπουργοί Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος και Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, βάζοντας στο στόχαστρό του την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Άνοιξαν την κερκόπορτα, καταργούν το ΑΣΕΠ. Αυτή είναι η πρωτοφανής κυβερνητική τροπολογία-όνειδος, με την οποία κατήργησαν το ΑΣΕΠ, μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του ελληνικού λαού και της λαχτάρας του για αξιοκρατία. Με την έγκριση Μητσοτάκη, την άθλια τροπολογία υπογράφουν οι Βορίδης, Σταϊκούρας και Θεοδωρικάκος οι οποίοι θα περάσουν στην ελληνική πολιτική ιστορία ως εκείνοι που κατέστρεψαν μία από τις σημαντικότερες μεταρρυθμίσεις κατά του πελατειακού και κομματικού κράτους», σημειώνει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο κ. Ραγκούσης.

Η σχετική ανάρτηση:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook