Αντιπολίτευση από το πουθενά του Γιώργου Κουμουτσάκου

Ξεκίνησε επικρίνοντας τις δηλώσεις του τούρκου προέδρου, αλλά στην πορεία θυμήθηκε ότι είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και είπε να ασκήσει κριτική και στην κυβέρνηση.

Ο λόγος για τον τομεάρχη Εξωτερικών του κόμματος της Πειραιώς, Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος τα… μπέρδεψε λίγο και μας… μπέρδεψε και εμάς.

«Η συνέντευξη του τούρκου προέδρου προκαλεί έντονο προβληματισμό. Ελπίζουμε να μην αποδειχθεί αρνητικό πρόκριμα για τη σημερινή επίσκεψή του στη χώρα μας. Η επιμονή στην αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο Αιγαίο και σε ολόκληρη την περιοχή της Αν. Μεσογείου, καθώς και οι υποδείξεις προς την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, διαβρώνουν τις προσπάθειες βελτίωσης των διμερών μας σχέσεων», σημειώνει αρχικά ο Κουμουτσάκος.

Σε εκείνο το σημείο και ενώ όλα έβαιναν καλώς, ο γαλάζιος βουλευτής… θυμήθηκε ότι ανήκει στη ΝΔ -που δεν είναι στην κυβέρνηση- και αφού ξεπέρασε γρήγορα-γρήγορα το σοκ, είπε να κάνει αυτό που πρέπει και ξέρει καλά… αντιπολίτευση από το πουθενά.

«Η συνέντευξη Ερντογάν δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και αμφιβολίες για το πως έχει προετοιμαστεί η επίσκεψη αυτή από την κυβέρνηση και το υπουργείο των Εξωτερικών», κατέληξε, προκαλώντας την απορία όλων μας για την τουλάχιστον ευφάνταστη σύνδεση των δηλώσεων Ερντογάν με την… απροετοίμαστη κυβέρνηση.

Μάλλον το επίπεδο μας δεν μας επιτρέπει να καταλάβουμε την πολυπλοκότητα της σκέψης του κ. Κουμουτσάκου…

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)