Το «αντίο» των πολιτικών στον Τάκη Λουκανίδη

Φτωχότερη είναι από σήμερα το πρωί η οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Τάκης Λουκανίδης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών.

Υπουργοί και βουλευτές εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό της ιστορικής φυσιογνωμίας του Παναθηναϊκού, με τον υπουργό Αθλητισμού να κάνει λόγο για «έναν από τους πληρέστερους και σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές και εκπρόσωπος μιας άλλης εποχής, αυτής του ρομαντισμού

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προέβη στην κάτωθι δήλωση:

«Μία από τις μεγαλύτερες μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν είναι πια κοντά μας. Ο Τάκης Λουκανίδης υπήρξε ένας από τους πληρέστερους και σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές και εκπρόσωπος μιας άλλης εποχής, αυτής του ρομαντισμού. Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη όχι μόνο στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους του».

Δείτε επίσης: Πέθανε ο Τάκης Λουκανίδης

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί την απώλεια του σπουδαίου Τάκη Λουκανίδη.

Ο Τάκης Λουκανίδης υπήρξε κορυφαία φυσιογνωμία και ένας από τους πληρέστερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Το όνομά του συνδέθηκε κυρίως με την ομάδα του Παναθηναϊκού την οποία υπηρέτησε με επιτυχία για πολλά χρόνια, αλλά και με την Εθνική μας ομάδα.

Με το σπάνιο ταλέντο του και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του κέρδισε το σεβασμό και την εκτίμηση όλων των Ελλήνων φιλάθλων.

Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του και στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».