Αναβολή τελετής για Σπυράκη – Πένθος στη ΝΔ για την εκτέλεση Ζαφειρόπουλου

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Παρασκευή παρουσίαση του νέου επικοινωνιακού επιτελείου της ΝΔ, λόγω της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

«Εκφράζω τον αποτροπιασμό μου για τη στυγνή δολοφονία του Μ. Ζαφειρόπουλου. Άξιος δικηγόρος, διακεκριμένο στέλεχος της Ν.Δ. και πολύ καλός φίλος», αναφέρει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.

Παράλληλα, τη θλίψη τους εκφράζουν στη ΝΔ για το χαμό του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, ο πατέρας του οποίου, Νώντας Ζαφειρόπουλος, υπήρξε επί σειρά ετών βουλευτής και στέλεχος του κόμματος.

«Συγκλονισμένος από τη δολοφονία του καλού μου φίλου και άξιου δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Δεν υπάρχουν λόγια», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης.

«Οργή και οδύνη για την δολοφονία του αγαπημένου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ειλικρινά δεν μπορώ να το πιστέψω», σημειώνει στο Twitter ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.


«Είμαι βαθύτατα συγκλονισμένος από τη στυγνή δολοφονία του καλού μου φίλου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του», γράφει στο Twitter ο Βασίλης Κικίλιας.


«Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Η Πολιτεία πρέπει άμεσα να διαλευκάνει την στυγνή δολοφονία», σημειώνει στο Twitter ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.