Ανάρτηση – γρίφος του Αντώναρου για «περιποιημένο βαψομαλλιά»

Αφορμή για το καυστικό του σχόλιο οι πρόσφατες εμφανίσεις του προσώπου στο οποίο αναφέρεται
Μια αρκετά αινιγματική ανάρτηση για ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο χαρακτηρίζει ως «περιποιημένο βαψομαλλιά» έκανε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, παίρνοντας ως αφορμή πρόσφατες εμφανίσεις του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Αντώναρος σημειώνει χαρακτηριστικά στο Facebook: «Ειλικρινά σας το λέω. Δεν έχει να κάνει με το ότι εδώ και σαράντα χρόνια δεν έχω πλούσια κόμη. Αλλά ανέκαθεν με ενοχλούσαν — για να μη πω με απωθούσαν αισθητικά — οι άνδρες που έβαφαν τα μαλλιά τους. Ακόμη κι αν το έκαναν με περισσή φροντίδα όπως ένας πρώην πρωθυπουργός. Τώρα πια με ενοχλεί ακόμη περισσότερο. Γιατί συν τοις άλλοις στην εποχή μας οι χρωματικές τους παρεμβάσεις, όσο πετυχημένες κι αν είναι που συχνά δεν είναι, προδίδονται από τη τηλεόραση. Κι όσοι βαψομαλλιάδες δεν το παίρνουν είδηση ( ; ) η το αγνοούν, απλά δεν αντιλαμβάνονται ότι φαίνονται ακόμη πιο γελοίοι από όσο είναι πραγματικά.

ΥΓ. Την αφορμή γι αυτό το σχόλιο μου την έδωσαν πρόσφατες εμφανίσεις περιποιημένου βαψομαλλιά… που φαίνεται πως δεν περνάει πια η μπογιά του».

Η σχετική ανάρτηση:

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook