Ακροδεξιοί βανδάλισαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη

Πήραν εκδίκηση για τη Μακεδονία (!)
Έναν πολύ… ριζοσπαστικό τρόπο βρήκαν να δράσουν ακροδεξιοί στη Νέα Σμύρνη, επιτιθέμενοι στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, το βράδυ της Τετάρτης.

«Νεοναζί» βανδάλισαν το βράδυ της Τετάρτης τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη «αναγράφοντας τα αιματοβαμμένα σύμβολα τους καθώς και συνθήματα για την Μακεδονία», καταγγέλλει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης.

«Η Οργάνωση Μελών Νέας Σμύρνης καταδικάζει την παραπάνω ενέργεια και δηλώνει ότι οι πρακτικές των νεοναζί δεν αγγίζουν και δεν τρομοκρατούν την Αριστερά» τονίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Αγαπητοί συμπολίτες μας,

Την Τετάρτη 06/02/2019 νεοναζί προέβησαν, για μια ακόμη φορά σε βανδαλισμούς κατά των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Σμύρνης, αναγράφοντας τα αιματοβαμμένα σύμβολα τους καθώς και συνθήματα για την Μακεδονία. Έτσι αντιλαμβάνονται τον πατριωτισμό οι θρασύδειλοι ακροδεξιοί νοσταλγοί της σβάστικας που καταδυνάστευσε και αιματοκύλησε τους λαούς της Ευρώπης, την Ελλάδα αλλά και την Μακεδονία ειδικά. Μετά λοιπόν την επίθεση στα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Αγίου Δημητρίου ήρθε και η σειρά της δικής μας πόλης από τους άθλιους εργολάβους πατριωτισμού.

Ηθικοί αυτουργοί όσοι μιλούν για προδότες και προδοσία στην Ελληνική Βουλή με αφορμή τη συζήτηση και τις αποφάσεις για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Φαίνεται δε ακόμη, ότι και οι αντιφασιστικές μας εκδηλώσεις ενοχλούν ιδιαίτερα.

Η Οργάνωση Μελών Νέας Σμύρνης καταδικάζει την παραπάνω ενέργεια και δηλώνει ότι οι πρακτικές των νεοναζί δεν αγγίζουν και δεν τρομοκρατούν την Αριστερά.
Καλούμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις και τους προοδευτικούς πολίτες να απομονώσουν τους νεοναζί που σπέρνουν το μίσος, το ρατσισμό και τη βία στις γειτονιές μας”.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook