Άγριος καβγάς Τατσόπουλου – Πολάκη με… «γαλλικά» και μαντινάδες

Βγήκαν «μαχαίρια» στο Facebook μεταξύ Πέτρου Τατσόπουλου και Παύλου Πολάκη με αφορμή τα γεγονότα στο Mega.

Ολα ξεκίνησαν όταν ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε με τον δικό του… ιδιαίτερο τρόπο ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας σχετικά με το μέλλον του του Mega. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει επειδή κλείνει το πρώτο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας, ενώ παραμένει ανοιχτό, με τα δικά μας λεφτά, το τελευταίο σε τηλεθέαση κανάλι εθνικής εμβέλειας. Αυτός ο μ@λ@κ@ς πανηγυρίζει δικαίως, διότι δεν είναι κανένα ανώνυμο χολερικό τρολ, αλλά επώνυμος υπουργός της πιο άθλιας μεταπολιτευτικής κυβέρνησης. Η ντροπή δεν είναι δική του. Η ντροπή είναι δική μας» .

Το σχόλιο Τατσόπουλου δεν άργησε να απαντηθεί από τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος, και πάλι μέσω facebook έγραψε μια μαντινάδα:

«ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ……

Βιβλίο κάνω την καρδιά, το αίμα μου μελάνι

για να σου πω Πετράκη μου πως μ’ έχεις ξετρελάνει

Σύρε καμια γυροβολιά απ’ τη μισή Αθήνα

να ξεθολώσει η σκέψη σου να βρεις καινούργιο βήμα

Σε ξέχασε κι ο θυρωρός και βγαίνεις και με βρίζεις

μπας και σε παίξουν δυο λεπτά κι αξία ν’ αποκτήσεις

Πρεπει να βρίσεις πιο πολύ σαν τον καραγκιοζάκο

και κανα ξεροκόμματο πάρεις απ´ τον Κυριακο».

Και ο καβγάς συνεχίστηκε με νέα ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου στο facebook:

«Ας το πω ακόμη μια φορά, μπας και το ακούσει και αυτός ο στούρνος. Όταν ήμουν αντιπρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, το 2010, μου είχαν φέρει μια έρευνα αναγνωστικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με την οποία ο ένας στους δύο ενηλίκους Έλληνες δεν διαβάζει ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο στη ζωή του. Το υψηλότερο ποσοστό σε όλη την Ευρώπη, Δυτική και Ανατολική, καθώς κι ένα από τα υψηλότερα ποσοστά στον κόσμο, τουλάχιστον σε χώρες όπου δεν κυριαρχεί ο αναλφαβητισμός. Απλή στατιστική; Όχι. Ο Πολάκης, οι μαντινάδες του και οι αμοιβάδες που τον επικροτούν. Η εθνική μας κατάντια. Καληνύχτα»