Αυτή ήταν η απάντηση της Ντόρας στον Κυριάκο για τον «αποκλεισμό» της

Λιτά και στοχευμένα απάντησε η Ντόρα Μπακογιάννη στον Κυριάκο σχετικά με την απόφασή του να την «αποκλείσει» από το μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα αλλά και άλλες θέσεις.

«Έγινε πολύ συζήτηση για την συνέντευξη Μητσοτάκη στην Καθημερινή. Κατανοώ και σέβομαι το σκεπτικό της απόφασης και το συμβολισμό της» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη κλείνοντας την ομιλία της στο 11 συνέδριο της ΝΔ και αναφερόμενη στην απόφαση του κ. Μητσοτάκη να την αποκλείσει από τα σχέδιά του για το μελλοντικό κυβερνητικό σχήμα ή άλλη θέση όπως αυτή του προέδρου της βουλής.

«Έχω δώσει μάχες για την πατρίδα και την παράταξη. Έχω τιμηθεί από το λαό και την παράταξη σε καίριες θέσεις, από την ολυμπιακή Αθήνα μέχρι το Βουκουρέστι το 2008, και αισθάνομαι υπερήφανη γιατί κράτησα ψηλά την ελληνική σημαία. Ποτέ δε φοβήθηκα να πολεμήσω για τις αξίες και τα πιστεύω μου. Ακόμα και όταν κάποιοι έλεγαν ότι είχα μείνει μόνη μου» και συνέχισε τονίζοντας: «Σήμερα αισθάνομαι περήφανη. Είμαι κόρη του μεγαλύτερου Έλληνα κοινοβουλευτικού. Μεγάλωσα με την αντίληψη ότι η ψηλότερη τιμή και διάκριση είναι ο τίτλος του βουλευτή. Δεν σου χρειάζεται κανένα άλλο αξίωμα για να υπερασπιστείς τις ιδέες σου. Θα αγωνιστώ με όλες τις δυνάμεις μου για να νικήσει η ΝΔ. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος εκτός από αυτόν της πανστρατιάς».

Τελειώνοντας, πρόσθεσε την ρήση «Μη ρωτάς τι έκανε η πατρίδα σου για σένα. Ρώτα τι έκανες εσύ για την πατρίδα» και κατέληξε «θα βγούμε νικητές. Θα κάνουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό».