«Άδειασμα» Κακλαμάνη στη ΝΔ: Πέσαμε στην παγίδα του Τσίπρα
Την απόλυτη και κατηγορηματική αντίθεσή του στη στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία στο νομοσχέδιο σχετικά με την ταυτότητα φύλου, εξέφρασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατηγορώντας ευθέως την ηγεσία του κόμματος ότι έπεσε στην παγίδα του Τσίπρα.

Δείτε επίσης: Κακλαμάνης: Να καλύπτεται από τα ταμεία η επέμβαση αλλαγής φύλου

«Η όποια θέση μας στο θέμα της ταυτότητας φύλου έπρεπε να έχει αποφασιστεί από την πρώτη στιγμή και να μην πέσουμε στη παγίδα του κ. Τσίπρα, επί 15 ημέρες να έχουμε “ξεχάσει όλα τα υπόλοιπα προβλήματα…”. Προσωπικά προτιμούσα την ψήφο εμπιστοσύνης όπως είχαμε κάνει και στο σύμφωνο συμβίωσης», σημειώνει ο αντιπρόεδρος της Βουλής σε συνέντευξή του στη «Νέα Σελίδα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ν. Κακλαμάνης είχε προχωρήσει στη ρηξικέλευθη πρόταση να καλύπτεται από τα ασφαλιστικά ταμεία η εγχείρηση αλλαγής φύλου, όταν στη Βουλή βρισκόταν ακόμα σε εξέλιξη η συζήτηση για την πρόταση της κυβέρνησης.

Για την τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη στη θέση της εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, ο κ. Κακλαμάνης αναφέρει ότι «ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη», ενώ ενόψει συνεδρίου της ΝΔ, τονίζει ότι «η ιστορία μιας παράταξης ούτε διαγράφεται ούτε παραγράφεται. Η θεμέλια λίθος μας είναι η ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή και οι ρίζες της είναι πολύ βαθιές στον ελληνικό λαό».

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook