02-03-2021

Νέοι «Καλπογιάννηδες» στη ΝΔ εν έτει 2015;

Την ώρα που στη Συγγρού προσπαθούν με επικοινωνιακά τεχνάσματα να περάσουν ως επιτυχία (!) τη συρρίκνωση της βάσης τους κατά 50%, η ΝΔ βαδίζει προς το δεύτερο φιάσκο της, αυτό της ταχύτητας στην καταμέτρηση.

Ημέρα Τρίτη κι ενώ κοντεύουν να συμπληρωθούν 48 ώρες από την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί -επίσημα τουλάχιστον- από το Γραφείο Τύπου της ΝΔ το τελικό αποτέλεσμα στο 100% της καταμέτρησης.

Ωστόσο, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Β. Μεϊμαράκης 40,2%
  • Κ. Μητσοτάκης 28,2%
  • Απ. Τζιτζικώστας 20,4%
  • Άδ. Γεωργιάδης 11,01%.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν σημειωθεί και ορισμένα «περίεργα» περιστατικά, όπου κάποιες κάλπες κατέληξαν ακόμα και σε… σπίτια! Το αν καταμετρήθηκαν σε εκλογικό τμήμα ή σε κάποιο υπνοδωμάτιο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό!

Πάντως, τα περιστατικά θυμίζουν σκηνές της Βουλής του 1985 κατά την εκλογή του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας, όταν ο «γαλάζιος» βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ελ. Καλογιάννης άρπαξε την κάλπη και τη μετέφερε στα γραφεία της ΝΔ! Η κάλπη τελικά επεστράφη λίγο αργότερα στην αίθουσα και η ψηφοφορία ολοκληρώθηκε αυτή τη φορά χωρίς «διαρροές».

Φυσικά, το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταμέτρηση εδώ και 2 ημέρες, δεν πέρασε απαρατήρητο από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι με ισχυρές δόσεις χιούμορ σχολιάζουν:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ