15-04-2021

Βόλτα στη Θεσσαλονίκη Καραμανλής, Τζιτζικώστας

Τον ηλιόλουστο καιρό της Θεσσαλονίκης απόλαυσαν, κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, σήμερα οι Κώστας Καραμανλής και Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε τη βόλτα του, με φόρμα, στο πλακόστρωτο της νέας παραλίας στο ύψος του ξενοδοχείου “Μακεδονία Παλάς”. Μαζί του ήταν η σύζυγό του, Νατάσσα, τα παιδιά του, Αλίκη και Αλέκος και ο φίλος του και πρώην πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Βάκης Φραντζής

Ο Κώστας Καραμανλής ενδέχεται να ψηφίσει αύριο στη Θεσσαλονίκη για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επισκέφτηκε το εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενος από συνεργάτες του περπάτησε στην Τσιμισκή, στην αγορά Καπάνι και την πλατεία Αριστοτέλους, όπου τον σταμάτησε ο γνωστός καστανάς, ο οποίος βρέθηκε στην επικαιρότητα, μετά τη σύλληψη του επειδή δεν είχε άδεια μικροπωλητή. Ο καστανάς παραπονέθηκε για τη συμπεριφορά του δημάρχου Γιάννη Μπουτάρη και για τον Απόστολο Τζιτζικώστα είπε ότι «είναι καλό παιδί» και του ευχήθηκε να εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ.

Στη διάρκεια της περιοδείας ο κ. Τζιτζικώστας μίλησε με εμπόρους, καταστηματάρχες και πολίτες, που εκείνη την ώρα έκαναν ψώνια ή βόλτα.

Ο κ. Τζιτζικώστας θα ψηφίσει αύριο στις 9:30 το πρωί στο Βελλίδειο, ενώ αργότερα θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ