19-04-2021

Ηλιόπουλος για κορονοπάρτι στη ΓΓΠΠ: Ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι;

Ο Νάσος Ηλιόπουλος ζητά, με ανάρτησή του στο facebook, να μάθει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι στο κτήριο που στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, για το οποίο ο Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία ευθύνη.

«Πριν από λίγο ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι το βίντεο με το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο που στεγάζεται το Υπουργείο του, το οποίο έχει κατακλύσει από χθες το διαδίκτυο, είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Ο κ. Χαρδαλιάς αποποιείται των ευθυνών του, ρίχνοντας τις ευθύνες σε «άλλη υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας».

Περιμένουμε από την κυβέρνηση να πει ποιος είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας που έστησε το γλέντι.

– Το ένα συμπέρασμα είναι ότι ο κ. Χαρδαλιάς κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες για περιοριστικά μέτρα, την ώρα που δεν μπορεί να ελέγξει ούτε το κτίριο του Υπουργείου του.

– Το άλλο είναι ότι μας δουλεύουν όλους ψιλό γαζί και στήνουν το ένα γλέντι πίσω από το άλλο, την ώρα που ξυλοφορτώνουν πολίτες γιατί τόλμησαν να βγουν μία βόλτα με τα παιδιά τους, μετά από έναν χρόνο εγκλεισμού».

Πριν από λίγο ο κ. Χαρδαλιάς παραδέχθηκε ότι το βίντεο με το κορωνογλέντι την Τσικνοπέμπτη στο κτίριο που στεγάζεται το…

Posted by Νάσος Ηλιόπουλος on Monday, March 8, 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ