06-05-2021

Κορονοπάρτι στο κτήριο που στεγάζεται η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας – «Αυτοί δεν είχαν καμία σχέση με το Υφυπουργείο μας», απαντά ο Χαρδαλιάς (video)

Απίστευτες εικόνες από κορονοπάρτι στο κτήριο όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας κατέγραψε video χρήστη στα social media, το οποίο φέρεται να έγινε την Τσικνοπέμπτη. Σε αυτό φαίνονται περίπου 10-12 άνθρωποι να γλεντούν με ζεϊμπέκικα και πιθανότατα με την απαιτούμενη ποσότητα κρέατος.

Αυτό καταγράφηκε σε εξωτερικό χώρο του κτηρίου όπου στεγάζεται η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς από την εικόνα από το google maps.

Και μάλιστα υπήρχαν κι άλλοι μάρτυρες, όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.

Και όλα αυτά ενώ το πρωί της Τσικοπέμπτης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε έκκληση να είμαστε προσεκτικοί και να γιορτάσουμε τη μέρα μόνο με την οικογένειά μας.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς απαντώντας σχετικά τόνισε πως οι άνθρωποι αυτοί που «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας».

Αναλυτικά η απάντησή του:

«Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και απαράδεκτες αναφορές στην Πολιτική Προστασία και στα στελέχη της Γενικής Γραμματείας μας, προβάλλοντας το παρακάτω βιντεάκι και προσπαθόντας να εμπλέξουν τους εργαζομενους της σε πάρτυ την Τσικνοπέμπτη!!!

Η αλήθεια είναι μια! Καμία εμπλοκή ή συμμετοχή δεν υπάρχει από εργαζόμενους ή στελέχη της ΓΓΠΠ στην εν λόγω μάζωξη. Ένας χώρος της πρώην Helexpo, που μας παραχωρήθηκε πριν μόλις ένα μήνα στην Πολιτική Προστασία για την ανάπτυξη του Mega εμβολιαστικου κέντρου ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ, έχει μισθωθεί από την ίδια της Helexpo (έως τις 30/9) σε υπηρεσία που ουδεμία σχέση έχει με την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και ως εκ τούτου ξεκάθαρα δηλώνουμε ότι όσοι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ είχαν στήσει την όποια συνάθροιση δεν ανήκουν και δεν έχουν την οποιαδήποτε σχέση με το Υφυπουργείο μας.

Πρέπει επιτέλους να γίνει αντιληπτό ότι στην Πολιτική Προστασία το καθημερινό στοίχημα μας, είναι ένα και μοναδικό και το υπηρετούμε με απόλυτη ευσυνειδησία . Δουλευουμε νυχθημερόν σε πολλά διαφορετικά πεδία διαχείρισης και αντιμετώπισης δύσκολων καταστάσεων με μόνο γνώμονα την προστασία και στήριξη των Ελλήνων πολιτών που πλήττονται από πανδημίες, σεισμούς, πλημμύρες, ακραία φαινόμενα και προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί.

Και όσες ανήθικες επιθέσεις και προβοκάτσιες και αν δεχόμαστε, από όσους ιδεοληπτικά εμμονικούς δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι επιτέλους η πατρίδα μας αποκτά και δημιουργεί ισχυρό Εθνικό Μηχανισμό Αντιμετώπισης Κινδύνων, να θυμούνται οτι δεν αποσυντονιζόμαστε και κυρίως δεν κάνουμε βήμα πίσω από τον πατριωτικό και εθνικό μας σκοπό που αφορά στην ασφάλεια του Έλληνα πολίτη…»

Για άλλη μια φορά τα τρολ των 0.60 προσπάθησαν να ρίξουν λάσπη με έωλες, αβάσιμες, κρυμμένες πίσω από ψεύτικα προφίλ και…

Posted by Nikos Hardalias B on Monday, March 8, 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ