19-04-2021

ΝΔ: Επιτέθηκαν στο πατρικό βουλευτή μας για τον Κουφοντίνα – Προασπιζόμαστε το κράτος δικαίου

Ακολουθεί η ανακοίνωση

Επίθεση στο πατρικό σπίτι βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη από υποστηρικτές του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα καταγγέλλει η Πειραιώς.

Σε σχετική ανακοίνωση το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτους δικαίου, ενώ επιτίθεται εμμέσως στον ΣΥΡΙΖΑ και τον βουλευτή Θοδωρή Δρίτσα για την αναφορά του ότι «κανείς δεν τρομοκρατήθηκε» από τις επιθέσεις της 17Ν, λέγοντας πως τέτοιες δηλώσεις υποθάλπουν τα τυφλά χτυπήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεχίστηκε και χθες το μπαράζ επιθέσεων των θρασύδειλων υποστηρικτών του κατά συρροή δολοφόνου Κουφοντίνα. Ανάμεσα στα σημεία που δέχτηκαν επίθεση στο Μοσχάτο ήταν και το πατρικό σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Σπανάκη. Η φασιστική λογική των δραστών, παραπέμπει σε σκοτεινές εποχές που οι Έλληνες έχουν αποφασίσει οριστικά και αμετάκλητα να αφήσουν πίσω τους».

«Απέναντι σε τυφλά χτυπήματα και λογικές τύπου “κανείς δεν τρομοκρατήθηκε” που τα υποθάλπτουν, η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει να πορεύεται με πυξίδα την προάσπιση του κράτους δικαίου. Η Δημοκρατία δεν εκδικείται. Η οργανωμένη πολιτεία δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς, όπως επιδιώκουν οι θρασύδειλοι δράστες αυτών των επιθέσεων».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ