11-04-2021

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε ΝΔ για ΕΡΤ: Προσπαθεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεών μας

«Άξιος ο νέος μισθός του κ. Ζούλα», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση της η αξιωματική αντιπολίτευση

Επίθεση στην κυβέρνηση για την ΕΡΤ, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα που θα λάβει χώρα την Τρίτη (02/03) στην παρουσίαση του προγράμματος του κόμματος για το «νέο ΕΣΥ».

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει:

«Μετά τις «δημοσιογραφικές οδηγίες» που είχαν ως στόχο την προστασία του πρωθυπουργού από το φιάσκο της Ικαρίας και το σκάνδαλο Μενδώνη/Λιγνάδη, η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Με μια πρωτόγνωρη ενέργεια για τη δημόσια τηλεόραση αρνείται να προβάλει την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην οποία θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για το “νέο ΕΣΥ“.

Την προηγούμενη φορά η ΝΔ έριξε «μαύρο» στην ΕΡΤ. Σήμερα επιχειρεί να ρίξει «μαύρο» στην προβολή των θέσεων της αντιπολίτευσης από την ΕΡΤ. Η αντίληψη της ΝΔ για τη δημόσια τηλεόραση έχει πλέον διαχρονικά χαρακτηριστικά».

Κλείνοντας, αναφέρεται και στον πρόεδρο της ΕΡΤ: «Όσον αφορά στον πρώην διευθυντή Τύπου του κ. Μητσοτάκη και σημερινό πρόεδρο της ΕΡΤ Κωνσταντίνο Ζούλα μπορούμε, πάντως, να πούμε το εξής: άξιος ο νέος του μισθός».

Άξιος ο νέος μισθός του κ. Ζούλα – Η διοίκηση της ΕΡΤ επιχειρεί να εξαφανίσει τον Αρχηγό της Αξιωματικής…

Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Δευτέρα, 1 Μαρτίου 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ