21-04-2021

Διεγράφη από την παράταξη Ζέρβα ο Τσαβλής για το σκάνδαλο με τους εμβολιασμούς εκτός σειράς

Τα μέλη της διοικούσας παράταξης αποφάσισαν ομοφώνως υπέρ της διαγραφής του Δρόσου Τσαβλή, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ψήφιζε λευκό

Δεν χαρίστηκαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας και τα μέλη της διοικούσας παράταξης προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Δρόσο Τσαβλή και στη σημερινή συνεδρίαση αποφάσισαν τη διαγραφή του από τους κόλπους της, μετά την εμπλοκή του σε σκάνδαλο εμβολιασμών εκτός σειράς στο ίδρυμα Άγιος Παντελεήμονας

Τα μέλη της διοικούσας παράταξης αποφάσισαν ομοφώνως υπέρ της διαγραφής του Δρόσου Τσαβλή, ενώ ο ίδιος είχε δηλώσει ότι θα ψήφιζε λευκό.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στην κεντρική τοποθέτησή του επεσήμανε πως πρόκειται και για τον ίδιο για μια πολύ οδυνηρή διαδικασία. Ο κ. Ζέρβας έδωσε για ακόμη μία φορά στον Δρόσο Τσαβλή την ευκαιρία να παραιτηθεί από την Προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται εκ νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι πρόκειται για ζήτημα αρχής, διερωτώμενος γιατί ο κ. Τσαβλής επέλεξε να εμβολιάσει συγγενικά του πρόσωπα αντί για παράδειγμα να καλέσει να εμβολιαστεί το προσωπικό βάρδιας είτε της καθαριότητας είτε της δημοτικής αστυνομίας.

Πηγή: thestival.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ