19-04-2021

«Μη επανδρωμένοι» λογαριασμοί στο twitter που αναδημοσιεύουν Μητσοτάκη, Δημητριάδη και Ρωμανό

Για «τρολ της Κουμουνδούρου» έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη, στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρά το γεγονός ότι διαφώνησε «αποφασιστικά, κάθετα και κατηγορηματικά με πολλά απ’ όσα η ασυδοσία του πληκτρολογίου» του «καταλογίζει» ο πρωθυπουργός επέμεινε στη δευτερολογία του και μίλησε για «μη επανδρωμένα πληκτρολόγια».

Βρήκαμε πολλούς ανώνυμους λογαριασμούς στο twitter που «εργάζονται» με «μη επανδρωμένα πληκτρολόγια», έχουν πολλά κοινά στοιχεία μεταξύ τους, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ και αναδημοσιεύουν ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕΙΡΑ τα tweets του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Γρηγόρη Δημητριάδη, του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Ρωμανού, αλλά και κάποιων άλλων με το αποτέλεσμα να είναι αρκετό αστείο.

Η Μαρία, ο Mitsos, ο Ράνες, ο Σyrιζο/κτόnος, η Δήμητρα, η Ειρήνη είναι μερικοί απ’ αυτούς. Μερικοί γιατί αν τους βάζαμε όλους, δεν θα τελειώναμε ποτέ.

Η Μαρία

Ο Mitsos

Ο Ράνες

Ο Σyrιζο/κτόnος

Η Δήμητρα

Η Ειρήνη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ