19-04-2021

Ασημακοπούλου για Μενδώνη: Μεγάλο φάουλ να πει ότι ο Λιγνάδης είναι επικίνδυνος (video)

Άλλο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η ευρωβουλεύτρια του κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, διαφώνησε με τον επικοινωνιακό χειρισμό από τη Λίνα Μενδώνη.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του Γιώργου Παπαδάκη, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου είπε χαρακτηριστικά πως η υπουργός Πολιτισμού «κάκιστα σχολίασε την υπόθεση Λιγνάδη και είπε ότι είναι επικίνδυνος, από τη στιγμή που το θέμα έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. Ήταν μεγάλο φάουλ».

Πρόσθεσε, δε, πως η δήλωση εκ μέρους της κ. Μενδώνη περί εξαπάτησης, ήταν επικοινωνιακό ατόπημα. «Έκανε λάθος και επικοινωνιακό φάουλ σε όλα τα επίπεδα», σημείωσε.

Ερωτηθείσα εάν η υπουργός πρέπει να παραιτηθεί, απάντησε πως αυτό εναπόκειται στην κρίση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη. «Εκείνος έβαλε στη ζυγαριά, από τη μία πλευρά το ατόπημά της και από την άλλη ότι κάνει καλά τη δουλειά της», υπογράμμισε.

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κανένα θέμα συγκάλυψης. Παρά το όργιο φημών, δεν μπορούμε σε ένα Κράτος Δικαίου να κινούμαστε με βάση τις φήμες. Την πρώτη δεδομένη στιγμή που αναφέρθηκε θεσμικά το όνομα του κ. Λιγνάδη, έγινε αποδεκτή η παραίτησή του», κατέληξε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ