21-04-2021

«Το έκανα το εμβόλιο για να μην πάει χαμένο», λέει για τον εκτός σειράς εμβολιασμό του ο Περιφερειάρχης Χατζημάρκου

Παραδέχτηκε ότι έκανε το εμβόλιο εκτός σειράς και χωρίς να πληροί τα ηλικιακά κριτήρια ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκου, μετά τη σχετική δημοσιοποίηση του θέματος από το skyrodos.gr.

Τι είπε; Ότι δέχθηκε αδιάθετη δόση που έμεινε από «ήδη χρησιμοποιημένο φιαλίδιο το οποίο θα απορρίπτετο».

Ο ίδιος απάντησε στα σχετικά δημοσιεύματα ότι προηγήθηκε στον εμβολιασμό γιατί «η διαδικασία εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού είχε ολοκληρωθεί και υπήρξαν αδιάθετες δόσεις, οι οποίες  κατ’ εφαρμογή της  προβλεπόμενης διαδικασίας του μηχανισμού αναπλήρωσης έπρεπε να χρησιμοποιηθούν».

«Επισκέφθηκα το Ιατρείο του νησιού και αφού έλαβα τη διαβεβαίωση ότι κανένας κάτοικος του νησιού που το επιθυμούσε δεν έμεινε χωρίς εμβόλιο,  δέχθηκα την προτελευταία εκ των αδιάθετων δόσεων (από ήδη χρησιμοποιημένο φιαλίδιο το οποίο θα απορρίπτετο) μαζί με άλλους  συμπολίτες μου,  προτού το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναχωρήσει από το νησί.

Ουδέποτε θα μπορούσα να διανοηθώ να στερήσω το εμβόλιο από συνάνθρωπο μου όπως  και δεν έκανα. Κατά συνέπεια, η δήθεν «είδηση»  την οποία εκ  του  πονηρού ανήρτησε γνωστό και μη εξαιρετέο  τοπικό μέσο,  το οποίο με κάθε ευκαιρία εκτοξεύει λάσπη εναντίον μου με στόχο τη δημιουργία ψευδών εις βάρος μου εντυπώσεων, και εναντίον του οποίου ήδη εκκρεμούν προσφυγές μου στη δικαιοσύνη, και η οποία αναπαράγεται από  συγκεκριμένα μέσα που επιχειρούν να εκμεταλλευτούν πολιτικά μια περίοδο κατά την οποία η κοινή γνώμη είναι ιδιαιτέρως ευάλωτη, είναι παντελώς διαστρεβλωμένη και ανακριβής» ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ