18-04-2021

Αντίδραση ΣΥΡΙΖΑ για την ψεύτικη φωτογραφία Τσίπρα: Δεν μαζεύεται η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη

Με... φόντο τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη

Σοβαρή καταγγελία για λαθροχειρία σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα από μεγάλο ειδησιογραφικό site («in.gr») καταγγέλλει σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος. «Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η αντίδραση από τον Νάσο Ηλιόπουλο και από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρθε για άρθρο, στο οποίο δημοσιεύεται φωτογραφία προϊόν φωτομοντάζ, που απεικονίζει τον Αλέξη Τσίπρα με τον Δημήτρη Λιγνάδη, με τον δημοσιογράφο που υπογράφει το θέμα να τονίζει ότι πρόκειται για μοντάζ στο τέλος του κειμένου.

«Με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει», τονίζει στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος και συμπληρώνει πως «το πρόβλημα δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις. Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη». Με… φόντο τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις στο συγκεκριμένο θέμα και τις νέες εξελίξεις που αναμένονται. Είχε προηγηθεί νέα σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Αναλυτικά ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει:

«Πριν από λίγο στο in.gr του γνωστού εφοπλιστή κυρίου Μαρινάκη, δημοσιεύθηκε ως πρώτο θέμα μια πλαστή φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα, όπου με μοντάζ έχει αφαιρεθεί η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα και στη θέση της εμφανίζεται ο κ. Λιγνάδης, υπό τον τίτλο: «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ενημερώνουμε τους καλοθελητές της «ενημέρωσης» πως με τέτοιου είδους λαθροχειρίες απλά εκθέτουν τους εαυτούς τους και φανερώνουν τον πανικό που (άραγε γιατί;) τους έχει καταβάλει.

Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης έχει φωτογραφηθεί με τον κ. Λιγνάδη. Ούτε καν οι φιλικές τους σχέσεις.

Το πρόβλημα είναι ότι επί 20 ημέρες ο κος Μητσοτάκης επιχείρησε να συγκαλύψει το θέμα Λιγνάδη.

Ότι ο εκπρόσωπός του χαρακτήρισε «προσωπικούς» τους λόγους παραίτησής του.

Ότι η κα Μενδώνη μίλησε για «ανυπόστατες φήμες» και ότι ξαφνικά ανακάλυψε πως είναι «επικίνδυνος» μόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι κατατίθεται μήνυση από θύμα βιασμού για αδίκημα που δεν έχει παραγραφεί.

Η συγκάλυψη του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν μαζεύεται με μια fake φωτογραφία από τα site και τα τρολ που τον υποστηρίζουν».

Δείτε το post του κ. Ηλιόπουλου όπου έχει αναρτήσει τόσο την fake φωτογραφία όσο και την πραγματική:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ