14-04-2021

Μύδροι Πολάκη κατά Μπακογιάννη – «Κι από το αλάτι βγάζεις ξύγκι; Παίρνεις 100 τόνους ΜΕΤΑ τη θεομηνία»

«Άκου γόνε της γνωστής οικογενείας, που έκανες το λάθος να μου απαντήσεις, αντί να βρεις μια τρύπα να κρυφτείς...»

Στην αντεπίθεση κατά του Κώστας Μπακογιάννης πέρασε ο  Παύλος Πολάκης, αναφορικά με τον χειρισμό των προβλημάτων που προέκυψαν από την κακοκαιρία «Μήδεια».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πολάκης είχε επιτεθεί στον δήμαρχο Αθηναίων για την προμήθεια αλατιού για αποχιονισμό, η οποία είχε υπογραφεί κατόπιν εορτής ή για την ακρίβεια… κατόπιν «Μήδειας», κάνοντας λόγο περί «ορισμού της ξεφτίλας». Από την πλευρά του, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε «το αλάτι με τη λάσπη» και ότι «προμηθευτήκαμε επιπλέον για να έχουμε εφεδρείες και να είμαστε έτοιμοι για όλα».

Ωστόσο, ο κ. Πολάκης σήκωσε το «γάντι», σημειώνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων προμηθεύτηκε μια τεράστια ποσότητα αλατιού (100 τόνους) με απευθείας ανάθεση, παρά το ότι ο δήμος «τα τελευταία χρόνια ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ ΑΛΑΤΙ για τους δρόμους ΔΥΟ φορές».

«Άλλη αγορά από ΣΕΝΑ ενόψει του ερχομού της ΜΗΔΕΙΑΣ που ήταν γνωστή εδώ και 10 μέρες ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!
Αντί αυτού χθες, ΜΕΤΑ τη θεομηνία, κάνεις απευθειας ανάθεση για αγορά αλατιού , 19.210 ευρώ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΧΕΔΟΝ 100 ΤΟΝΟΥΣ !!!!. Για ποια εφεδρεία μιλάς;; Κι απ το αλάτι θα ΒΓΑΛΕΙΣ ΞΥΓΚΙ; Η έχεις καμία πληροφορία από την ΕΜΥ (που την ξεφτίλισε το ΜΕΤΕΟ χθες) πως επίκειται η 6η εποχή των παγετώνων στο Δήμο Αθηναίων;;;
ΠΟΙΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΕΣ ΠΩΣ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΗ ;;; ΣΕ ΜΕΝΑ;;
Τελικά, πόσο αλάτι έριξες; Που είναι τα τιμολόγια; Δανείστηκες από την περιφερεια;(εκεί άφησε η Δούρου)», τονίζει μεταξύ άλλων.

ΑΚΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ,γόνε της γνωστής οικογενείας,που έκανες το λάθος να μου απαντήσεις ,αντί να βρεις μια τρύπα να…

Posted by Παυλος Πολακης on Thursday, February 18, 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ