13-04-2021

Το καλύτερο ανέκδοτο της χρονιάς: Ο Άδωνις, λέει, «κουράστηκε στα κανάλια»

Η τηλεοπτική, εδώ και μία εβδομάδα, αποχή του Άδωνη Γεωργιάδη δεν έχει να κάνει, λέει ο ίδιος, με σιωπητήριο που του επέβαλλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τα όσα είπε ο ίδιος για τα κλειδιά των επιχειρήσεων εστίασης, αλλά επειδή ο ίδιος κουράστηκε στα κανάλια.

Αν θέλετε τον πιστεύετε, αν πάλι όχι, απλά γελάτε.

Η στήλη «Βηματοδότης» τον ρώτησε για την τηλεοπτική αποχή του – ειδικά μετά τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «τράβηξε αυτιά» στελεχών και πλέον «δεν θα βγαίνουν στην τηλεόραση αν δεν έχουν κάτι σοβαρό να πουν» – κι αυτός απάντησε πως ο ίδιος κουράστηκε και πως ο πρωθυπουργός του λέει να βγαίνει στα τηλεοπτικά παράθυρα για να μιλάει.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ και ο σχετικός διάλογος όπως αυτός καταγράφθηκε στη στήλη:

«Ο Άδωνις έβαλε στοίχημα. Έβαλε, λέει στοίχημα με τον… εαυτό του ότι δεν θα βγαίνει για ένα διάστημα στα κανάλια. Είδηση που δύσκολα την πιστεύεις. Έτσι αποτάθηκα στην πηγή: «Αληθεύει κύριε υπουργέ, ότι δεν θα βγαίνετε στα κανάλια;», ρώτησα τον Άδωνη Γεωργιάδη και ακολούθησε ο παρακάτω (αυθεντικός) διάλογος:

– Ναι, αληθεύει…

– Γιατί τι συνέβη;

– Τίποτα, απλώς βαρέθηκα, κουράστηκα στα κανάλια…

– Μήπως σας το επέβαλε κανείς; Μήπως σας επέβαλαν αφωνία;

– Ποιος να μου επιβάλει εμένα αφωνία; Ίσα- ίσα που ο Μητσοτάκης μου λέει να βγαίνω, αλλά εγώ κουράστηκα να βγαίνω στα κανάλια…

Και η συζήτηση έκλεισε εδώ, αφού είχε, όπως μου είπε, δουλειά να κάνει. Να σημειώσω ότι πολλοί ήταν αυτοί στη ΝΔ που δεν είδαν με καλό μάτι τη δήλωση του Άδωνη  να του παραδώσουν τα κλειδιά (λόγω lockdown) οι καταστηματάρχες του λιανεμπορίου».

Πηγή: tovima.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ