21-04-2021

«Καθημερινή» για Παπαδημητρίου: Με τη δροσοπέταλη φούρια του ζήτησε να ανοίξουν τα ανθοπωλεία

Στους υπουργούς και βουλευτές της ΝΔ που σπεύδουν να προαναγγείλουν αποφάσεις της κυβέρνησης και μπήκαν στο «στόχαστρο» του Κυριάκου Μητσοτάκη ασχολήθηκε η στήλη με την υπογραφή «Στέντωρ» στην εφημερίδα Καθημερινή.

Σε σχόλιό της, η «Καθημερινή», κάνει αναφορά και στον πρώην δημοσιογράφο της και νυν βουλευτή της ΝΔ, Μπάμπη Παπαδημητρίου, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει ανοιχτά ανθοπωλεία για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, προκαταβάλλοντας τις κυβερνητικές ανακοινώσεις.

Γράφει χαρακτηριστικά στη στήλη «Στέντωρ», με τον ειρωνικό τίτλο «Με τα φτερά του έρωτα» [λόγω Αγίου Βελεντίνου]:

«Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι υπήρξαν φαινόμενα υπουργικής κακοφωνίας και μέλη της κυβέρνησής του που δεν έπρεπε «να προκαταλαμβάνουν αποφάσεις». Δεν χρειάζεται και πολλή φαντασία για να εντοπίσει κανείς σε ποιους απευθυνόταν. Δεν χρειάζεται προσπάθεια για να θυμηθεί ποιος έσπευσε τηλεπαραθυράτος, σε μια επίδειξη προδιαγγελματικού ακτιβισμού, να ανακοινώσει το lockdown προκαταλαμβάνοντας την επιτροπή των ειδικών και καπελώνοντας επικοινωνιακά την κυβέρνηση. Υπάρχει όμως και η τρυφερή εξαίρεση. Υπάρχει η δροσοπέταλη φούρια του βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου, που ζήτησε από την Τρίτη το πρωί να λειτουργήσουν τα ανθοπωλεία για του Αγίου Βαλεντίνου. Και δικαιώθηκε. Δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Στον πόλεμο των ρόδων, η λίμπιντο του νεοφιλελεύθερου έμελλε να επικρατήσει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ