22-01-2021

Νέο γαλάζιο φιάσκο: Έχασαν τα ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Infosolutions!

Από φιάσκο σε φιάσκο πηγαίνει η ΝΔ το τελευταίο διάστημα, αφού μετά την αποτυχία που είχε στη διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών, σημειώνει μία νέα με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει εναντίον της Infosolutions, ως υπεύθυνης για την αποτυχία των εκλογών της 22ας Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, η ΝΔ έχασε νομικά την αίτηση προσωρινής διαταγής που είχε καταθέσει στο μονομελές Πρωτοδικείο εναντίον της εταιρείας για ποσό ύψους 14.000 ευρώ.

Με την κατάθεση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, η ΝΔ είχε ζητήσει συντηρητική κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων της εταιρείας, ενώ έχει καταθέσει και αγωγή εναντίον της. Ωστόσο, ο Πρόεδρος Υπηρεσίας του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών δεν έκανε δεκτό το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σημειώνεται πως η προσωρινή διαταγή είναι ένα αίτημα που προηγείται των ασφαλιστικών μέτρων, τα οποία και εκδικάζονται τον Ιανουάριο. Ωστόσο, αποτελεί ένα πρώτο δείγμα για τα ασφαλιστικά μέτρα, χωρίς όμως να είναι δεσμευτικό για το τελικό αποτέλεσμα.

Η μόνη «επιτυχία» που έχει σημειώσει η ΝΔ τον τελευταίο καιρό, είναι η υπογραφή της σύμβασης με τη Vodafone για τη διεξαγωγή των εσωκομματικών εκλογών, στις 20 Δεκεμβρίου 2015, η οποία ανακοινώθηκε τελικά σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ