14-04-2021

Επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο Περιστέρι

Καταδικάζει η κυβέρνηση - «Δεν πρόκειται να με φοβίσουν», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Eξωτερικών

Πολιτικό γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη δέχθηκε επίθεση για ακόμα μία φορά από αγνώστους, που φέρεται να ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο. Καταδικάζει η κυβέρνηση. «Δεν πρόκειται να με φοβίσουν», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Eξωτερικών.

Από τις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης φαίνεται πως οι άγνωστοι έριξαν τρικάκια και έγραψαν συνθήματα στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου στεγάζεται το γραφείο του.

Η επίθεση έγινε στο πολιτικό γραφείο του στο Περιστέρι και σημειώθηκε την ώρα που ο κ. Βαρβιτσιώτης βρισκόταν στο αεροπλάνο επιστρέφοντας από τη Βιέννη, όπου συναντήθηκε με την υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Αυστρίας.

Σημειώνεται πως είναι η 4η φορά που τα γραφεία του κ. Βαρβιτσιώτη γίνονται στόχος επιθέσεων, ενώ είναι η πρώτη στο γραφείο του στο Περιστέρι.

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού στο Facebook

«Για άλλη μία φορά το γραφείο μου γίνεται στόχος των γνωστών αγνώστων. Να γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να με φοβίσουν. Το κράτος δικαίου και η δημοκρατία θα τους νικήσουν», έγραψε ο κ. Βαρβιτσιώτης στο Facebook.

Ταραντίλης: Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία

«Στόχος των τραμπούκων έγινε για άλλη μια φορά το γραφείο του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Έγραψαν συνθήματα στους τοίχους, πέταξαν τρικάκια», αναφέρει σε δήλωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.

«Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα φοβίσουν τον ίδιο ή την κυβέρνηση, κάνουν λάθος. Το μόνο που κάνουν με τις ενέργειές τους είναι να προκαλούν τους δημοκρατικούς πολίτες. Η βία δεν έχει θέση στη δημοκρατία», καταλήγει η δήλωση του κ. Ταραντίλη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ