23-04-2021

Τσίπρας: Πρόστιμο σε 80χρονη, αλλά ο Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία

«Η εύκολη αντιπολίτευση είναι φθηνός λαϊκισμός», απάντησε η ΝΔ, αναφέροντας ότι σβήστηκε το πρόστιμο

Το πρόστιμο των 300 ευρώ που επιβλήθηκε σε ηλικιωμένη γυναίκα στη Λαμία για «άσκοπη μετακίνηση», ενώ πουλούσε λαχανικά από τον κήπο της, σχολίασε ο Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στα social media, αντιπαραβάλλοντας το τραπέζωμα του Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του στην Ικαρία. «Η εύκολη αντιπολίτευση είναι φθηνός λαϊκισμός», απάντησε η ΝΔ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑΠροοδευτική Συμμαχία, ανέφερε πως η 80χρονη που «προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια, καλείται να πληρώσει πρόστιμο», ενώ «την ίδια ώρα ο περιοδεύων Πρωθυπουργός γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τη δημόσια υγεία».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε, ακόμα, ότι όταν τα μέτρα «είναι άδικα και δεν ισχύουν για όλους, τότε αυτό που δικαίως κυριαρχεί στους πολίτες είναι η οργή».

ΝΔ: Η εύκολη αντιπολίτευση είναι φθηνός λαϊκισμός

«Ο κ. Τσίπρας έσπευσε να κάνει ανάρτηση για πρόστιμο που επιβλήθηκε, ύστερα από καταγγελία, σε ηλικιωμένη κυρία στη Λαμία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ, για την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Αν ρωτούσε λίγο, θα είχε πληροφορηθεί ότι το πρόστιμο είχε ακυρωθεί για λόγους κοινωνικής ευαισθησίας, ύστερα από παρέμβαση του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα πολύ πριν βγάλει ο κ. Τσίπρας την ανακοίνωσή του. Υπήρχαν μάλιστα και σχετικά δημοσιεύματα.

Η εύκολη αντιπολίτευση δεν είναι αντιπολίτευση, αλλά φθηνός λαϊκισμός», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ