19-04-2021

Αυγά και καφέδες κατά Μηταράκη στην Ορεστιάδα (video)

Αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών έγινε ο Νότης Μηταράκης το πρωί της Δευτέρας στην Ορεστιάδα μετά τη συνάντηση που είχε στο Δημαρχείο της πόλης με την Επιτροπή Αγώνα και τον δήμαρχο, Βασίλη Μαυρίδη, με αφορμή την επικείμενη επέκταση του Κέντρου Υποδοχής Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) στο Φυλάκιο Έβρου.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δέχθηκε, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αυγά και καφέδες.  

Λίγο νωρίτερα, στον κόμβο Αρδανίου της Εγνατίας Οδού, εκεί που είναι η έξοδος προς το Σουφλί, αγρότες των Φερών από τον Αγροτικό Κτηνοτροφικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης και μέλη του Συλλόγου «Αινήσιο Δέλτα» προσπάθησαν να μπλοκάρουν την αυτοκινητοπομπή του Νότη Μηταράκη, αλλά η Τροχαία και η αστυνομία που είχε έντονη παρουσία, δεν το επέτρεψε.

ΝΔ: Καταδικαστέα η επίθεση στον Νότη Μηταράκη

Η Νέα Δημοκρατία, λίγο αργότερα καταδίκασε την επίθεση μέσω του γραφείο Τύπου. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη ΝΔ αναφέρει:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχτηκε νωρίτερα έξω από το Δημαρχείο Ορεστιάδας ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Μηταράκης. Καμία ακραία συμπεριφορά δεν πρόκειται να ανακόψει τις διαρκείς προσπάθειες του Υπουργείου για διάλογο με τους πολίτες του Έβρου».

Πηγή: thrakinea.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ