14-04-2021

«Δείτε το πριν το κατεβάσουν» – Άγριο τρολάρισμα Πολάκη για το τραπέζωμα Μητσοτάκη στην Ικαρία

Πήρε το αίμα του πίσω

Το… αίμα του πίσω φαίνεται πως πήρε ο Παύλος Πολάκης στον απόηχο του τραπεζώματος που έστησε ο βουλευτής της ΝΔ Χριστόδουλος Στεφανάδης στον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Ικαρία, γεγονός που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από τον διεθνή Τύπο.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο στόχαστρο των ΜΜΕ γιατί είναι… καπνιστής, ενώ δέχθηκε αρκετές βολές για ένα γεύμα που είχε βρεθεί αρχές Νοεμβρίου μαζί με άλλα έξι άτομα. Τότε, μάλιστα, η ΝΔ είχε ζητήσει ακόμα και τη διαγραφή του κ. Πολάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός και ακόμη 40 και πλέον άτομα συνέφαγαν στη βεράντα του σπιτιού του κ. Στεφανάδη δεν θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Facebook «τρολάρει» ΝΔ και ΜΜΕ με μια μονταρισμένη φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται να… βρίσκεται και ο ίδιος στο τραπέζωμα Μητσοτάκη στην Ικαρία, με τη σημείωση: «Δείτε το πριν το κατεβάσουν».

Posted by Παυλος Πολακης on Sunday, February 7, 2021

Παράλληλα, σε νέα ανάρτηση σημειώνει ότι θα προσυπέγραφε την ανακοίνωση της ΝΔ για το δικό του γεύμα τον περασμένο Νοέμβριο «αν αντικαταστήσει τα ονοματα στην ανακοίνωση με το όνομα του Μητσοτακη και το όνομα του κυρίου Στεφαναδη,του βουλευτή γιατρού της που έκανε το τραπέζι στην ΙΚΑΡΙΑ χτες!».

«ΤΙ ΟΧΙ;;;;», καταλήγει με ειρωνικό ύφος.

ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΩ ,την τότε ανακοίνωση της Νεας Δημοκρατίας (παρότι εγώ το Νοέμβριο δεν παρέβηκα ΚΑΝΕΝΑ κανόνα ) αν…

Posted by Παυλος Πολακης on Sunday, February 7, 2021

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ