16-04-2021

Με κολάρο και… ατάκες του Αλέφαντου ο Τσακαλώτος στη Βουλή (video)

«Το παιδί δεν το’ χει, τον στέλνεις στο περίπτερο για πατατάκια κι έρχεται με γαριδάκια»

Με κολάρο στον αυχένα και αρκετή όρεξη για… τρολάρισμα εμφανίστηκε χθες, Πέμπτη στη Βουλή ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ταλαιπωρείται τις τελευταίες ημέρες από κήλη κι έτσι η χρήση κολάρου κρίθηκε απαραίτητη. Πάντως αυτό δεν τον εμπόδισε να ανέβει στο βήμα της Βουλής και να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ατάκες του αείμνηστου Νίκου Αλέφαντου.

«Όλοι γνωρίζουν ότι ζούμε κοσμογονικές στιγμές. Ότι αλλάζουν όλα σε υγεία, οικονομία, κοινωνία», τόνισε ο κ. Τσακαλώτος. «Βλέπουμε ότι τόσο σε ευρωπαϊκό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο όλοι ασχολούνται με αυτό. Όλοι, σε όλον τον κόσμο εκτός από τους βουλευτές της ΝΔ που φαίνεται να μην μπορούν να εμπλακούν στη συζήτηση», τόνισε για να υπενθυμίσει το αστείο του Νίκου Αλέφαντου:

«Μου θυμίζετε ένα αστείο του Αλέφαντου που έλεγε για έναν παίκτη που δεν συμπαθούσε “το παιδί δεν το’ χει, τον στέλνεις στο περίπτερο για πατατάκια κι έρχεται με γαριδάκια”».

Για το γεγονός δε ότι η ΝΔ δεν δέχεται καμία κριτική, υπενθύμισε τη φράση του αθλητικογράφου, Αντώνη Πανούτσου που με μεγάλη δόση αυτοσαρκασμού έλεγε: «Είμαι από τους ανθρώπους που προτιμάω την πιο χυδαία κολακεία από την πιο εποικοδομητική κριτική. Ο αθλητικογράφος το έλεγε με αυτοσαρκασμό αλλά η ΝΔ το κάνει πραγματικά. Έχει αλλεργία στην κριτική», πρόσθεσε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ