20-04-2021

Επίθεση στο γραφείο του βουλευτή Δημήτρη Βαρτζόπουλου (video)

Πέταξαν μπογιές και τρικάκια στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη με... φόντο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα

Eπίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (26/01) στο γραφείο του βουλευτή B’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Δημήτρη Βαρτζόπουλου, με… φόντο την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Οι δράστες πέταξαν μπογιές και τρικάκια, στην είσοδο του γραφείου του βουλευτή, στην οδό Μοναστηρίου και στη συνέχεια αποχώρησαν. 

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μια ακόμα παρέμβαση σε πολιτικό γραφείο που πραγματοποιούν για τον Δημήτρη Κουφοντίνα. Στο σημείο έσπευσε προσωπικό της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που εξετάζει κάμερες ασφαλείας για υλικό που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των ατόμων. Επίθεση σε δικηγορικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη έγινε τη Δευτέρα (25/01) για τον ίδιο λόγο.

Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο καταδικασμένος για τα εγκλήματα της «17 Νοέμβρη» μεταφέρθηκε για τρίτη φορά στο νοσοκομείο Λαμίας, εξαιτίας της επιβάρυνσης στην υγεία του από την απεργία πείνας, την οποία ξεκίνησε στις 8 Ιανουαρίου.

Πηγή: GRtimes.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ