07-03-2021

Ο Λοβέρδος ανοίγει τα χαρτιά του – «Θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ» (video)

Ανοίγουν μέτωπα στο Κίνημα Αλλαγής

Τρέχουν συνεχώς οι εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ καθώς λίγες μέρες μετά την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τον καρατομήσει από κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, ο Ανδρέας Λοβέρδος εξέφρασε δημόσια την πρόθεσή του να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος.

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην ΕΡΤ και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Λοβέρδος είπε «ναι, θα διεκδικήσω την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. Κι αυτό γιατί πιστεύω πως μπορώ να εγγυηθώ το μέλλον της παράταξης και να συμβάλλω στο μέλλον της πατρίδας».

Συμπλήρωσε, μάλιστα, ότι «πήραμε 8% στις εκλογές του 2019 αγκιστρωμένοι στο 6,5, το 7% δημοσκοπικά. Υπερδιπλασιασμός των ποσοστών του κόμματός μας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και μετά όλες οι συζητήσεις για τα ερωτήματα που θέτετε είναι ανοικτές. Αλλά όταν είσαι στο 8% ο άλλος δεν θέλει τη συνεργασία μαζί σου. Θέλει να σε καταπιεί. Θέλει να τον βοηθήσεις για να σε καταπιεί. Στη συζήτηση που προκαλείτε, εγώ διευκρινίζω για το ΠΑΣΟΚ, για το Κίνημα Αλλαγής: Η Νέα Δημοκρατία είναι ιδεολογικός αντίπαλος, ο ΣΥΡΙΖΑ, που τραυμάτισε και διέσυρε την έννοια του προοδευτισμού, είναι υπαρξιακός αντίπαλος».

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ