04-03-2021

Ο Μητσοτάκης ξέχασε την Ψέριμο που είναι χωρίς γιατρό

Τον Ιανουάριο του 2017 ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί την ακριτική Ψέριμο και μία μέρα μετά, με ανάρτησή του στο facebook, είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για εγκατάλειψη και για ένα ιατρείο χωρίς γιατρό.

Βρέθηκα χθες στην Ψέριμο, δίπλα στους 35 μόνιμους κατοίκους της και στους φαντάρους μας που υπηρετούν εκεί. Η…

Posted by Kyriakos Mitsotakis on Friday, January 13, 2017

Όπως φαίνεται κι αυτό ήταν μια ευκαιρία ψηφοθηρίας από τις πολλές, αφού όπως επιβεβαιώνεται το νησί δεν έχει γιατρό, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η επιστολή του ιατρικού Συλλόγου της Επαρχίας Καλύμνου προς τον πρωθυπουργό και του υπενθυμίζει τη δέσμευση του…

«Το 2017 είχατε επισκεφθεί την Ψέριμο, ένα ακριτικό νησί της Δωδεκανήσου απέναντι από τις μικρασιατικές ακτές, και θεωρούμε ότι έχετε πλήρη άποψη και γνώση των συνθηκών διαβίωσης των ακριτών νησιωτών αυτού του νησιού» του επισημαίνει και τονίζει: «Εδώ και πολλά χρόνια, ενώ υπάρχει αγροτικό ιατρείο, δεν υπάρχει αγροτικός γιατρός. Προχθές θρηνήσαμε και έναν άλλο συμπολίτη μας που καθυστερημένα ήρθε στην Κάλυμνο σε κωματώδη κατάσταση και κατέληξε στο Νοσοκομείο της Καλύμνου. Κάνουμε έκκληση σε εσάς ούτως ώστε να επιλύσετε το μείζον χρόνιο πρόβλημα με σκοπό να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε τους  Έλληνες ακρίτες στα νησιά του Αιγαίου μας».

Πηγή: avgi.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ