08-03-2021

Καταγγελία Πολάκη για υπεξαίρεση της 6ης δόσης από το φιαλίδιο του εμβολίου στον Ευαγγελισμό

Δείτε τι έγραψε στην αναρτησή του, στο facebook, ο Παύλος Πολάκης

Σε μια σοβαρή καταγγελία, η οποία πρέπει ν’ απαντηθεί από τον Διοικητή του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», Αναστάσιο Γρηγορόπουλο, προχώρησε το πρωί της Τρίτης ο Παύλος Πολάκης.

Στην ανάρτησή του καταγγέλλει πως γνωστή εντατικολόγος του Ευαγγελισμού «μαζεύει» την έκτη δόση από τα φιαλίδια του εμβολίου κατά του κορονοϊού και την χρησιμοποιεί κατά το δοκούν.

Ερωτά, επίσης, αν σταμάτησε ο εμβολιασμός από τη στιγμή που διέρρευσε το γεγονός και αν πήγε η Πολιτική Προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ όσων εμβολιάστηκαν.

Ερωτά επίσης να μάθει αν θα κινηθεί πειθαρχική διαδικασία εναντίον όσων εμπλέκονται.

Και συμπληρώνει:

«ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ!!!!

Οι υπουργοί θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ;;;;;»

Διαβάστε την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ!!!

– ΑΛΗΘΕΥΕΙ η πληροφορία ότι από την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού στο νοσοκομείο σας την ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ που περιέχει κάθε φιαλίδιο τη «μαζεύει» παίρνοντας τα μπουκαλάκια γνωστή εντατικολόγος Γιατρος του νοσοκομείου σας (που βγαίνει και στα κανάλια για να ευλογεί το Μωϋσή) και τη χρησιμοποιεί μετά κατά το δοκούν;;;;;;;(σε διάφορους μεγαλόσχημους….)

– ΑΛΗΘΕΥΕΙ πως χθες που διέρρευσε το γεγονός σταμάτησε ο εμβολιασμός και ήρθε η Πολιτική προστασία για να ελέγξει τα ΑΜΚΑ αυτών που εμβολιάστηκαν;;;

– Θα μας πείτε ποιοι εμβολιάστηκαν από αυτή την 6η δόση;;;

– ΘΑ ΚΙΝΗΣΕΤΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ Η ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΨΕΤΕ;;;

Και στον εμβολιασμό θα συμπεριφέρεστε σαν ΕΡΕ του 50;;; Οι δικοί μας από δω και οι άλλοι όποτε μπορέσουμε.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΥΡΙΕ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΕ.ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ,ΒΡΗΚΕ ΜΙΜΗΤΕΣ!!!!

Οι υπουργοί θα ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ;;;;;

ΥΓ. Ειδα πως ήρθε το χαρτί που λέει πως κάθε φιαλίδιο ΔΙΝΕΙ ΕΞΙ ΔΟΣΕΙΣ και όχι πέντε !!»

ΠΡΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ!!!-ΑΛΗΘΕΥΕΙ η πληροφορία ότι από την πρώτη ημέρα του εμβολιασμού στο…

Posted by Παύλος Πολάκης / Pavlos Polakis on Tuesday, January 19, 2021

Υπενθυμίζεται ότι ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης δήλωσε στη Βουλή τη Δευτέρα (18/01) ότι είναι εφικτή είναι πλέον η χρήση έκτης δόσης αντί για πέντε από κάθε φιαλίδιο του εμβολίου κατά του κορονοϊού των «Pfizer/Biontech», υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις που σχετίζονται με τη χρήση ειδικής σύριγγας.

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ