18-01-2021

«Άδειασμα» με το… γάντι από Θεοδωρικάκο για τους πανηγυρισμούς του Άδωνη (ηχητικό)

Σε ένα «άδειασμα με το γάντι» όσον αφορά στο νέο παραλήρημα του Άδωνη Γεωργιάδη και τους πανηγυρισμούς του γιατί στο Βέλγιο έχουν περισσότερους νεκρούς από όσους στην Ελλάδα, προχώρησε ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στον ρ/σ «Alpha» και κληθείς να σχολιάσει τις πρωινές παραληρηματικές δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε αρχικά ότι δεν επιθυμεί να κάνει κάποιο σχόλιο, αλλά στη συνέχεια έστειλε σαφές μήνυμα ότι δεν μπορεί πάνω στο θέμα του κορονοϊού να υπάρχει συζήτηση κομματικών οφελών.

«Ακούστε. Κατ’ αρχήν δεν σχολιάζω ποτέ απόψεις συναδέλφων. Άρα δεν σχολιάζω τη δήλωση στην οποία αναφερθήκατε. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Σημασία έχει ότι Ελλάδα στην πρώτη φάση υπήρξε θετικό πρότυπο για όλη την Ευρώπη και πρέπει και τώρα να ξαναγυρίσουμε σε μία αυστηρή και πειθαρχημένη εφαρμογή των μέτρων. (…) Δεν μπορεί πάνω στο θέμα του κορωνοϊού και της διαχείρισης του να να υπάρχει συζήτηση κομματικών οφελών ή κομματική αντιπαράθεση. Δεν έχει κανένα νόημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Το ηχητικό απόσπασμα:

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ