24-10-2020

Βουλευτής της ΝΔ ζήτησε επέκταση ωραρίου λόγω… ΠΑΟΚ

Πρόταση προς την κυβέρνηση και ειδικότερα το υφυπουργείο Πολιτικής Προστασίας για κατ’ εξαίρεση επέκταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων εστίασης για το βράδυ της Τετάρτης έκανε ο βουλευτής Καστοριάς της Νέας Δημοκρατίας, Ζήσης Τζηκαλάγιας.

Κι αυτό λόγω της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ.

«Σήμερα στις 22:00 ο ΠΑΟΚ δίνει έναν τελικό για την ευρωπαϊκή του συμμετοχή. Επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα παράτασης του αγώνα που θα καθυστερήσει την λήξη, ενδεχομένως να δημιουργηθεί ζήτημα στους χώρους μετάδοσης με τα περιοριστικά μέτρα του ωραρίου ,που εκείνη την ώρα λειτουργεί έντονα και η συναισθηματική φόρτιση ενός αγώνα.

Για αυτόν τον λόγο και στην λογική του “κάλλιον προλαμβάνειν παρά θεραπεύειν”, πρότεινα στην Κυβέρνηση και στο Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας την κατ εξαίρεση για σήμερα επέκταση ωραρίου κατά μία ώρα. Καλή επιτυχία στην ελληνική ομάδα», αναφέρει στη ανάρτησή του.

ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΝΤΕΓΚΛΉΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ,ΠΟΛΙΤΩΝ,ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝΣήμερα στις 22:00…

Gepostet von Τζηκαλάγιας Ζήσης am Mittwoch, 30. September 2020

Για την ιστορία, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ηττήθηκε από τη ρωσική ομάδα με 2-1, σκορ με το οποίο είχε χάσει και στο πρώτο ματς.