27-10-2020

«Μεγάλος βαθμός γελοιότητας» – «Βολές» Αντώναρου για την «κοπτοραπτική» του ΥΠΕΞ

Αφαίρεσαν τη λέξη «ιστορική» από αναφορά σε έγγραφο για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας την «κοπτοραπτική» του υπουργείου Εξωτερικών, το οποίο διέγραψε τη λέξη «ιστορική» από το κοινό ανακοινωθέν Ελλάδας – ΗΠΑ σε αναφορά για τη Συμφωνία των Πρεσπών, μετά τη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια, με τον αμερικανό ομόλογό του, Μάικ Πομπέο.

 

Υπενθυμίζεται ότι αυτό έγινε μετά από αρκετές ώρες κι αφού το σχετικό θέμα είχε αναδειχθεί πρώτο στις τάσεις των social media κι αφού είχε εκδώσει σχετική ανακοίνωση και ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολιάζοντας, λοιπόν, τα παραπάνω, ο κ. Αντώναρος σημείωσε στο Twitter:

«Μια κυβέρνηση που αφαιρεί μια λεξούλα από ένα επίσημο κείμενο που έχει προεγκριθεί και δημοσιευθεί αποδεικνύει το μεγάλο βαθμό γελοιότητας που τη χαρακτηρίζει. Αλλά και τα ενοχικά σύνδρομα που κουβαλάει επειδή κορόιδεψε τους Έλληνες πολίτες».

Λίγο αργότερα, ο κ. Αντώναρος επανήλθε με ένα ανάρτηση, στρέφοντας αυτή τη φορά τα «βέλη» του προς τα τηλεοπτικά κανάλια:

«Λέτε να παίξουν τα κανάλια σήμερα το βράδυ την απάλειψη της λέξης “ιστορική” από την αναφορά για τη συμφωνία των Πρεσπών στο κοινό ελληνο-αμερικανικό ανακοινωθέν;
Χλωμό το βλέπω».